Menu

De bamboehut

De bamboehut

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Wij verzorgen voor een warme sfeer en heerlijk Indisch eten op locatie. Al het eten is vers bereidt en de sate's worden ter plaatse gegrild op een houtskoolvuurtje. Van complete rijsttafels tot snacks en satés maar het meest serveren wij simpele maar o zo heerlijke maaltijden bami/nasi met vers gegrilde saté, verse atjar, gebakken uitjes, kroepoek, pindasaus, ketjapsaus en een loempiaatje naar keuze. Onze maaltijden zijn halal maar voor de liefhebbers hebben wij ook saté babi (varken) in het assortiment. Liever iets zonder vlees? Geen probleem. Wij bereiden ook heerlijke vega maaltijden met vega sate, gemaakt van soja die apart van de ander sate's worden gegrild. Wij komen compleet uitgerust met tent en terras en wij zijn herkenbaar aan onze bamboe aankleding. Van verrijdbare bamboe barren tot ons bamboe interieur en aankleding. Het ziet er altijd gezellig en tropisch uit. Kortom: Laat uw event maar aan ons over!

Gerechten

Complete maaltijden bami/nasi met saté en loempiaatjes.
Met daarbij verse atjar, pindasaus, ketjapsaus, loempiasaus, gebakken uitjes en kroepoek.

Chef's specials

De bami en nasi maaltijden met saté.
Alles wordt vers bereid en de sate's worden op een houtskoolvuurtje gegrild wat direct een heerlijke geur verspreidt waarvan je direct trek krijgt.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  120 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 16,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit, Krachtstroom
 • Bedieningsregio:
  Waddinxveen + 100 km
 • KvK nummer:
  54733235

Onze crew

Onze crew bestaat uit enthousiaste jonge mensen die allemaal hun eigen specialisme hebben meestal het gene wat ze het liefste doen. We hebben gastvrouwen en gastheren, saté bakkers, opscheppers afmakers en doorgevers en samen zorgen wij voor een efficiente en gezellige beleving!

Certificaten

 • Sociale Hygiëne

Video's

Op locatie Vlaardingen groot

Pasar Den Bosch

op locatie Vlaardingen klein

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
De bamboehut
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck