Menu

Thuy Vietnamese Streetfood

Thuy Vietnamese Streetfood

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Thuy Vietnamese Streetfood heeft zich de afgelopen decennia op de kaart gezet in Nederland.

Naast 5 vaste plekken in Noord-Holland staan wij voornamelijk op grote festivals, evenementen, kermissen en draaien wij catering voor bedrijven en particulieren.

Thuy Vietnamese Streetfood is opgericht door Thuy die van oorsprong uit Zuid Vietnam komt en 15 jaar geleden naar Nederland is verhuisd. Thuy haar moeder was van jongs af aan al ondernemer in de foodsector in Ho Chi Minh en heeft haar kennis weer doorgegeven aan haar dochter. De meeste gerechten zijn volgens familie recept bereid.

Gerechten

Gỏi Cuốn

Verse loempia’s met vermicelli, zoet zure wortel reepjes, komkommer, koriander en garnalen. Worden geserveerd met 1 of 2 huisgemaakte sauzen.

Vietnamese loempia’s

De loempia’s die bekend zijn van de traditionele loempiakraam in Nederland in de varianten kip, vegan en kaas met een huisgemaakte saus.

Vietnamese Fish Sauce Wings

Heerlijke kippenvleugels die gegrild of gefrituurd worden in een marinade van fish sauce geserveerd met een mix van koriander, bos ui en pepers.

Banh Mi Xiu Mai

Heerlijke knapperige banquette gevuld met Xiu Mai vleesballetjes. Een heerlijke huisgemaakte saus en verscheidene groenten als komkommer reepjes, zoetzure wortel, koriander en limoen.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    300 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 7
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    63646919

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Thuy Vietnamese Streetfood
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck