Menu

Tante Tofu

Tante Tofu

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Steeds meer mensen ontdekken de geheimen van de plantaardige keuken en gaan opzoek naar gezonde en lekkere alternatieven voor de traditionele snack. Tante Tofu helpt je daar graag een handje bij.

Door de traditionele snacks zoals burgers en kebab in een fris plantaardig jasje te steken en gebruik te maken van lokale en verse producten, zijn de snacks van Tante Tofu niet alleen gruwelijk lekker! Maar ook nog eens gezond, duurzaam en goed voor de lokale economie.

Met haar schattige en kleurrijke caravan verovert zij festivals, markten en feesten in de Benelux.

Gerechten

Tante Tofu verzorgt heerlijke plantaardige catering op bruiloften, vergaderingen, feesten, uitvaarten en crew-catering op evenementen. We nemen graag onze caravan mee maar catering zonder caravan behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

De gerechten die wij serveren zijn heel divers; U kunt kiezen voor een lunch met rijk belegde broodjes, salade en een lekker soepje. Een 6 gangen diner met sushi, turkse auberginenschotel en chia-kokos pudding behoort ook tot de mogelijkheden. Al onze gerechten zijn terug te vinden op onze menukaart.

Chef's specials

Fiesta Burger
De Fiesta burger wordt gemaakt van verse tomaten, tofu, seitan en verschillende kruiden. Om in de feeststemming te komen wordt deze burger geserveerd op een groot broodje met verse groenten, rode ui, sambal, ketchup, veganaise en tortilla chips.


Pulled Plant
Pulled Plant is Tante Tofu’s all-time favourite. Pulled plant wordt gemaakt van kikkererwten, seitan en verschillende kruiden. Het wordt geserveerd met een shitload aan verse groenten, op een Libanees brood, dat in de volksmond ook wel een wrap wordt genoemd. Om de smaaksensatie compleet te maken wordt er aan dit rolletje ook nog homemade knoflook-veganaise aan toegevoegd.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  100 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 6,00
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Dordrecht + 100 km
 • KvK nummer:
  67241182

Certificaten

 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Video's

Tante Tofu

Beoordelingen

4 beoordelingen

 • "Verrassend lekker en uitermate gezellig"

  10,0

  De service was erg goed: op tijd, professioneel, correct en supervriendelijk. Het eten was verrassend lekker, zowel de burgers als het dessert. En de foodtruck zag er beeldig uit, erg gezellig! Kortom, een hele fijne avond!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  05-07-2019 |

 • "Vernieuwend"

  10,0

  Tante Tofu serveert vanuit haar Vegan Foodtruck, heerlijk ambachtelijk gemaakte vegan-snacks op gezellige festivals, compleet in een gezond jasje, voor gasten/bezoekers die diervriendelijk willen eten of willen kennismaken met veganische snacks. Daarmee maakt zij op een mooie manier gebruik van de gelegenheid haar missie uit te dragen: gezond eten/leven zonder het welzijn van de dieren te schaden.

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  18-09-2018 |

 • "Elke dag?"

  10,0

  Ik lust elke dag wel zo'n lekkere burger of wrap. De service is geweldig, snel en vriendelijk ook als het druk is. De caravan ziet er mooi uit. Ik vind het een geweldig concept!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  18-09-2018 |

 • "HEERLIJK "

  10,0

  Super lekkere pulled plant! De burgers zien er ook erg goed uit. En wat een schattige caravan! Heel leuk concept zo alles bij elkaar.

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  18-09-2018 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Tante Tofu
10,0
Op basis van 4 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck