Menu

De Speciaalbiertruck

De Speciaalbiertruck

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Wil jij ook graag de kwaliteit en service van een volwaardig speciaal bier café op locatie, neem dan contact met ons op.
Wij Bas en Merijn zijn eigenaar van De Speciaalbiertruck maar ook eigenaar en medewerker van Bierlokaal De Engel te Oldenzaal.
Dankzij onze ervaring en kennis kunnen wij met De Speciaalbiertruck speciaal bier en eventueel wijn en frisdrank leveren op festivals, evenementen, bruiloften of bedrijfsfeesten.
Mocht je alleen geïnteresseerd in het huren van de truck dan zijn er ook mogelijkheden! Tevens bestaat er de mogelijkheid om de truck volledig te "branden" in een uitstraling zoals jij dat wilt!

Gerechten

Zoals de naam van onze truck al doet vermoeden zijn we goed in speciaalbieren. Onze truck bezit acht tapkranen waar jijzelf een invulling aan kan geven welke bieren jij wil. Mochten het er minder zijn dan kan dat natuurlijk ook.
Daarnaast hebben we ook 4 ruime koelkasten in de truck waar we eventueel flesbieren, wijnen en frisdranken in koud kunnen houden. Kortom, wij kunnen ook de gehele drankvoorziening voor jouw event verzorgen.

Chef's specials

Speciaalbieren

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  500 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 3,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Krachtstroom
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  65234588

Onze crew

Wij, Bas en Merijn, zijn eigenaar van De Speciaalbiertruck maar ook eigenaar en medewerker van Bierlokaal De Engel te Oldenzaal. Samen hebben we meer dan dertig jaar ervaring in het speciaalbier.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
De Speciaalbiertruck
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck