Menu

Maggie's on Fire

Maggie's on Fire

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Maggie is een Magirus Deutz brandweerauto uit 1985. Na een dienstbaar verleden bij de brandweer in Reutlingen, Duitsland is ze in 2016 naar Nederland gehaald. Wij hebben haar liefdevol verbouwd naar een “all-in” foodtruck voor feesten en evenementen. Maggie staat letterlijk “on fire” en combineert de verkoop van op hout bereide gerechten en pizza’s met een ruim aanbod van dranken en koffie.

Maggie is uitgerust met twee houtovens, een panini grill en een Oklahoma Smoker BBQ trailer. Ze heeft een royale koeling voor dranken en wijnen en een (uitschuifbare) tapinstallatie. Deze tapinstallatie heeft voldoende capaciteit voor grote feesten! Door een samenwerking met Segrafredo voorziet Maggie ook in heerlijke barista koffie en cappuccino.
Met Maggie zorg je voor de ultieme foodtruck beleving op je (bedrijfs)feest of evenement.

Deze dame van formaat is met 9 meter lengte en uitschuifbare lichtmast een absolute blikvanger. Het uitgifte buffet van 14 meter vormt het middelpunt op ieder feest en de geluidsinstallatie zorgt voor een passende achtergrond muziek. Deze installatie is voorzien van een professioneel mengpaneel en biedt voldoende vermogen voor een “afterparty” met DJ booth op het dak.

Maggie kan offroad rijden, voorziet in haar eigen stroom en beschikt over een vers watertank voor honderden kopjes koffie of thee. Daarmee is deze dame onafhankelijk en kan ze op vrijwel iedere feest locatie worden ingezet. Ons enthousiaste catering team maakt daarbij het verschil.


Momenteel is onze vloot uitgebreid met mini maggie waardoor ook op kleine evenementen pizzas te leveren.
zie foto s

Gerechten

Maggie staat letterlijk “on fire” en combineert de verkoop van op hout bereide gerechten en pizza’s met een ruim aanbod van dranken en koffie.

Maggie is uitgerust met twee houtovens, een panini grill en een Oklahoma Smoker BBQ trailer. Ze heeft een royale koeling voor dranken en wijnen en een (uitschuifbare) tapinstallatie. Deze tapinstallatie heeft voldoende capaciteit voor grote feesten!

Door een samenwerking met Segrafredo voorziet Maggie ook in heerlijke barista koffie en cappuccino.
Met Maggie zorg je voor de ultieme foodtruck beleving op je (bedrijfs)feest of evenement.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  250 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 5
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit, Krachtstroom
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  65755561

Certificaten

 • Sociale Hygiëne

Video's

pizza2you

pizza2you

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Maggie's on Fire
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck