Menu

Coffee and sweets Pick-up

Coffee and sweets Pick-up

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Ga met de gasten van jouw evenement, privé-feest of bruiloft op avontuur met de Live Cooking concepten van Meat Gys. Niet zomaar een patatje uit een foodtruck, maar exclusieve smaaksensaties bereid door een gepassioneerd team uit unieke, brute foodtrucks!

Meat Gys biedt vier unieke Live Cooking Concepten. Kies voor Onze BBQ Live Cooking, Italy Live Cooking, Hummer-Burger Foodtruck en/of Coffee & Sweets Pick-Up. Kan je gewoon niet kiezen? Dat begrijpen we helemaal! Onze concepten zijn ook een prachtige aanvulling voor elkaar. Ieder concept heeft een uitgebreid keuzemenu met opties voor echte meatlovers, maar ook vegetarische opties.

Ons gepassioneerde team bereidt de overheerlijke gerechten op authentieke wijze met verse en eerlijke ingrediënten van (zo veel mogelijk) lokale leveranciers. Maak de catering compleet met opties voor styling, drankenservice en meer. We sluiten met ieder concept aan bij jouw wensen. Serveer een ervaring voor jouw gasten.

Heb je de smaak te pakken? Neem contact op met Gijs en vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie!

We'd love to MEAT you!

Gerechten

Een aantal van onze favoriete gerechten op een rij:
- Argentijnse grilled chicken tenders
- Napolitaanse pizza
- Teriyaki Beef Steak Burger
- New York Strip Burger
- Crunchy Apple Pie

Chef's specials

- Crunchy apple pie: Oeh, wij vinden deze zo lekker dat we moeten oppassen dat ie niet op is als we op locatie zijn aangekomen.
- Arabische wrap met falafel: Deze vegetarische klassieker valt bij al jouw gasten in de smaak. Geniet van een heerlijke wrap met groenten, met Meat Gys falafel en natuurlijk een heerlijke home-made saus.
- Daging boemboe Bali: Heerlijk Indisch stoofvlees volgens oma's recept. Het water loopt je in de mond nog voor je het geproefd hebt.
- (H)eerlijke koffie van onze single origin partner en leverancier Zwarte Koffie. Elke soort koffie maken we tot een waar meesterwerk vol liefde.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    550 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 20
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Water, Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    63913690

Certificaten

  • Hygiënecode HACCP

Video's

Meat Gys 2021

Beleef Live Cooking met Meat Gys: Exclusieve BBQ, pizza, burgers en koffie uit unieke foodtrucks!

Beoordelingen

2 beoordelingen

  • "Lekker anders dan een speklap!"

    10,0

    Gijs en zijn superleuke team hebben ons verrast en verwend met heerlijke gerechten. Als je op zoek bent naar een gewone barbecue met worst en speklap moet je deze gasten niet hebben, zij maken er wel even wat anders van! Heerlijke falafel, vlees waar je je vingers bij aflikt (letterlijk en figuurlijk). Door gebruik van de op echt hout gestookte smoker hebben de vleesgerechten een heerlijk doorrookte smaak. Koffie na uit de barista machine, top!

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    05-10-2021 |

  • "Koffie auto"

    10,0

    Wat een geweldige verschijning en natuurlijk super goeie koffie.

    Een super aanvulling op het feestje.

    Service
    Kwaliteit
    Foodtruck concept

    05-10-2021 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Coffee and sweets Pick-up
10,0
Op basis van 2 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck