Menu

Everyday Street Café

Everyday Street Café

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

CONCEPT

Met onze mobiele koffiebar rollen we heel Nederland door om de lekkerste espresso’s, latte’s, americano’s en meer te maken. We werken met speciality koffie’s waarvan de herkomst tot op de specifieke plantage bekend is en waarvoor de boeren eerlijke prijs betaald krijgen.

Deze bonen worden in kleine oplagen vers gebrand door onze lokale microbranderij. Het zwarte goud, vers gebrand, vers gemalen, vers gezet… genieten! Naast het aanbod in koffie serveren wij ook heerlijke theesoorten en als kers op de taart nog diverse zelfgebakken zoetigheden.


DE KOFFIEBAR

De basis van onze koffiebar is een bakfiets uit de jaren 50. Deze ooit roestige driewieler is tot in de puntjes opgeknapt en nu klaar om te shinen als koffiebar! Binnen in de bak zitten alle benodigde watervoorzieningen waardoor we op locatie alleen stroom nodig hebben.

Op de bar staan twee waanzinnige machines te pronken. De La Marzocco Linea PB 2 groeps espressomachine en de Mahlkönig K30 twin bonenmaler. Deze machines zijn uiterst stabiel en leveren maximale kwaliteit, ook wanneer ze op volle toeren draaien.


INHUREN

Echte koffie, echte kwaliteit, dat is waar we van houden en wat je van ons kan verwachten. Zoete of hartige hapjes uit eigen keuken horen bij het aanbod.

Laat ons weten wat je favoriete tussendoortjes zijn en wij regelen het!

We zijn voor bijna elke gelegenheid inzetbaar. Bedrijfsfeesten, markten, verjaardagen, festivals, enzovoorts.

Neem voor een prijsindicatie contact met ons op. De kosten zijn afhankelijk van de locatie, het aantal gasten, de datum en het type feest of evenement.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  250 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 2
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  63046318

Beoordelingen

2 beoordelingen

 • "Straatfeest"

  10,0

  Heerlijke (mooie) koffie geserveerd met een lach.

  Veel klanten complimenteerde tijdens het straatfeest over de lekkere koffie. Everyday Street Cafe paste helemaal bij het concept van onze winkel en droeg bij aan een zeer succesvolle dag!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  28-09-2017 |

 • "Prachige fiets, lekkere koffie"

  9,3

  Geboekt voor een bedrijfsfeest, wij waren zeer tevreden. Lekkere koffie, fris representatief personeel, alles goed verzorgd. Wij waren meer dan tevreden.

  Echte aanrader!.

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  18-09-2017 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Everyday Street Café
9,7
Op basis van 2 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck