Menu

Heilig Boontje Espresso Pick-up VW

Heilig Boontje Espresso Pick-up VW

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

[link]

Gespecialiseerd in koffie op locatie met mobiele bar of onze Volkswagen T2 pick-up. Velen kennen ons al van de Espressobar uit Almere of de Pasar Malams in Den Haag en Rotterdam.

Kijk op de website voor de mogelijkheden, naast koffie en (verse) theesoorten natuurlijk ook lekkere soda's, biertjes, wijnen en bubbels mogelijk!

Wij refereren graag naar onze huidige opdrachtgevers uit het verleden!

PUUR Produkties Amsterdam T2Concepts ABN AMRO E-Storage Bellevents Select Catering Gemeente Almere Neuteboom Coffee Roasters Cushman & Wakefield SBS6 Paardekooper Amsterdam Hogeschool Windesheim Friendship Sports Center Amsterdam Casa 23 Vesteda Amvest

Gerechten

Iedereen houdt van koffie. Nou ja, bijna iedereen dan! Dat is dan ook onze specialiteit, met onze bonen elke week versgebrand bij Koffiebranderij Het Hoofdkwartier in Amstelveen. Natuurlijk gebruiken wij ook graag Oatly havermelk en hebben wij ruime keuze in thee, naast verse gember, munt, verveine en citroenmelisse.

Maar wij zijn zeker niet vies van Bubbels, Bier en Wijn, dus ook dat kunnen wij doen op locatie! Uiteraard kunnen wij voor alles iets lekkers bedenken.

Kijk op onze website www.heiligboontjeespresso.nl voor mogelijkheden en op onze Instagram account voor een leuke indruk van wat wij reeds gedaan hebben!

Chef's specials

GASTVRIJHEID

En dan maakt het niet uit met wat we dat bieden! Het best kunnen wij dat met koffie en zoet, maar wij doen alles met een glimlach!

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    300 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 3,00
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Elektriciteit
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    80603270

Certificaten

  • Sociale Hygiëne
  • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Heilig Boontje Espresso Pick-up VW
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck