Menu

Daily Dog

Daily Dog

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Run Fast – Snack Slow! The ‘Best Of Both Worlds’ komt samen in de foodtrucks van DailyDog: Eerst in een tot Catering Caravan omgebouwde Avento 385 uit het jaar 1975 en later in een stoere Mercedes Benz 609D ex Duitse legerambulance uit 1988 geven wij een nieuwe betekenis aan het woord ‘snack’.

Gourmet Hot Dogs & Crispy Bio Frites.


Opgegroeid in USA en met een lange carrière in de Fashion Industrie was het voor Sander de Vos hoog tijd om invulling te geven aan zijn passie voor ‘Street Food’ met een knipoog naar ‘The American Heritage’. Het menu bestaat uit grote puntzakken met handgesneden, krokant-gebakken Nederlandse Bio Frites en een verrassend assortiment Culinaire Hotdogs.

Gerechten

* Chili Chief Dog:
Burning Desire! Pikante Chuck beef Chili saus op frisse ijsbergsla met een krokante Indonesische 'Kentang' topping.
* DoggleMaier Dog:
In bier gesmoorde biologische zuurkool met lekker veel kummel. Pittige, zoetzure ‘Winter Chutney’. Honing mosterd mayonaise.
* Hot Asian Dog:
Koriander, rode pepertjes en witte kool in een ‘asian’ vinaigrette van sesamolie, limoen en soyasaus. Pittige ‘Sriracha’ saus, lente uitjes en krokant-gebakken uitjes.
* BeeBeeQue Dog:
Homemade BBQ-saus, IJsbergsla, gepelde Amsterdamse uitjes met gedroogde uitjes
* Naked Dog:
D.I.Y.
* Biologische Frites:
Grote puntzak knapperige Bio Frites met Vlaamsche mayonaise

Chef's specials

DailyDog werkt graag samen met lokale ondernemers uit hun eigen “Home Town”, Zaanstad. De ambachtelijk gerookte hotdogworsten worden samen ontwikkeld met de plaatselijke scharrelvleesslagerij met loslopende dieren in de Beemster. Wij vinden het belangrijk dat het vlees wat wij serveren 100% veilig is geproduceerd. In het voer van onze Beemsterlants varkens zitten geen antibiotica, groeihormonen of groeibevorderaars. Veel zorg en tijd is besteed aan de juiste ‘bite’ en smaak van de altijd dagverse hotdogbroodjes. De biologische aardappelen worden wekelijks vers aangeleverd door onze leverancier uit Oostzaan. Ons verpakkingsmateriaal is biologisch afbreekbaar.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  450 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 5
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  34151935

Onze crew

Het DailyDog-team staat altijd voor je klaar om samen met jou er een onvergetelijke dag van te maken!

Iets te vieren?

DailyDog is overal in het land te vinden, van bier- en muziekfestivals tot meerdaagse foodfestivals. Wil jij DailyDog op je evenement, persoonlijk feest of als bedrijfscatering? Wil je op je bruiloft of huwelijksfeest uitpakken met een authentieke foodtruck? Of wil je jouw event of bedrijfsfeest voorzien van een pure keuken met een vleugje vintage design? Dan heb je met DailyDog alvast een goede keuze gemaakt.
Laat ons weten wat je wensen zijn.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Video's

DailyDog Video

Beoordelingen

1 beoordeling

 • "Heerlijke hotdogs en goddelijke frites"

  10,0

  De frites van Daily Dog zijn de lekkerste die ik ken. Ik ga speciaal naar een evenement om ze te kunnen eten. De smaak, de tekstuur, de krokantheid, de verpakking, alles is even goed. Mijn man neemt dan een hotdog en is dan ook even heel gelukkig want ook daaraan klopt alles: een bijzondere topping (echt anders dan bij alle ander hotdog-kramen en verschrikkelijk lekker), een heel smakelijk worstje en een echt goed broodje. Het lijkt wel of het broodje er speciaal voor gemaakt is. We zijn blij dat Daily Dog een foodtruck is, en dus maar af en toe in de buurt staat want als het 'het tentje op de hoek' was geweest, zouden we nooit meer normaal eten ...

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  06-12-2017 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Daily Dog
10,0
Op basis van 1 beoordeling

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck