Menu

Nog 'n Portie?!

Nog 'n Portie?!

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Mijn naam is Dimitri Ten Hoorn en ben eigenaar van mijn mooie Foodtruck genaamd Nog 'n Portie?! Een Peugeot J7 uit 1978!
Ik heb hem helemaal zelf opgebouwd naar een Foodtruck en na drie maanden van verbouwen kan ik dan 1 Januari 2019 mijn deuren openen! Ik sta te popelen om weer lekker te gaan koken en mijn kunsten aan de gast te laten proeven!

Ik sta al ruim 20 jaar in de keuken en heb in verschillende goede restaurants mijn ervaring opgedaan, van de laatse 8 jaar was ik als functie chef aan het werk.

Thema? eigenlijk heb ik geen thema, mijn motto is kwaliteit! Vandaar ook de naam Nog 'n Portie?! Een vraag maar ook een statement. Ik kan eigenlijk alles koken. Koken is mijn Passie!

Interesse?!
stuur een mail naar info@[link]
Met vriendelijke groet,
Dimitri ten Hoorn

Gerechten

Ik ga gerechten aanbieden op basis van "slowcooking". Op de markt kan dit zijn in de vorm van een snelle hap, lunch maar ook als hoofgerecht met garnituur om thuis als een complete maaltijd te eten.

Qua gerechten kun je denken aan:
smokey whiskey sticky spareribs
broodje pulled pork - pulled goose of pulled beef
sucade / oma's draadjes vlees
huisgemaakte garnalen kroketjes
huisgerookte paling, makreel en warm gerookte zalm.

Voor de vegatartier is de keuze ook reuze! En alles is vers bereid met ingredienten van lokale slagers en andere ambacht leveranciers.

Op de festivals zal ik een combinatie van hierboven het slowcooking combineren met verschillende kleine luxe hapjes. Denk aan runder tartaartje, mooie gerookte ham, haring met uiencompote, gerookte botervis met anti boise enz. enz. genoeg keuze en variatie!

Kom eens proeven zal ik zeggen! Iedereen is welkom!

Chef's specials

NOG 'N PORTIE?! Slowcooking en nog veel meer!

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  80 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 7,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  72385286

Onze crew

In al mijn 20 jaar ervaring heb ik een netwerk opgebouwd van vrienden, kennissen en natuurlijk familie. Zij staan achter mijn naam Nog 'n Portie?! en zijn allemaal Horeca dieren.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Allergenendeclaratie
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Nog 'n Portie?!
Op basis van 0 beoordelingen

Hier staan we nu

Deel deze foodtruck