Menu

Stichting Hen & Co.

Stichting Hen & Co.

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Bij de Hen & Co. foodtruck kun je genieten van culinaire ei-gerechten waaronder onze signature dishes 'Shakshuka, Okonomiyaki en Oeuf en Cocotte'. De gerechten worden bereid met de groentes en eitjes afkomstig van onze green houses. We bieden je de mogelijkheid deze gerechten te consumeren in de kippenlounge, tussen échte kippen. Deze getrainde, handtamme kippen laten zien dat het ontzettend leuke en intelligente dieren zijn en vermakelijk is om ze te verzorgen en observeren.

Wij zijn Stichting Hen & Co., en wij bieden u een unieke beleving met de kip én haar ei.

Een idee dat is ontstaan uit een passie voor dieren en eten. Uit een noodzaak ontstaan door klimaatverandering en dierenleed. En uit een behoefte het verschil te willen maken.
De Hen & Co. Green houses zijn ontwikkeld om plant en dier samen te brengen in een klein ecosysteem. Een plek waar de kippen kunnen spelen, scharrelen en hun eitjes kunnen leggen. Verticale moestuinbakken om seizoengroentes te verbouwen. Een insectenhotel aan de achterkant en vogelhuisjes rondom, om hun leefomgeving te stimuleren. Zonnepanelen op het dak voor duurzame energie. Een regenton aan de achterkant voor het voeden van de planten. En wormen hotels om compost voor de planten te maken.

Vanuit onze stichting organiseren wij dagbestedingen. Die kunnen bestaan uit het in elkaar zetten van wormenhotels, vogelhuisjes, insectenhotels, verticale moestuinbakken en verschillende speelattributen voor de kippen. Een dagbesteding kan ook bestaan uit het planten en dagelijks onderhouden van de moestuinen, het opvoeden en dagelijks verzorgen van de kippen, en het bereiden van gerechten met ei en groentes uit eigen tuin.

Gerechten

Het menu bestaat in de basis uit onze 'signature dishes', namelijk: de Shakshouka, Oeuf en Cocotte en de Okonomiyaki. Daarbij serveren wij bij de gerechten gepaste witte wijntjes, en schenken wij bij de shakshouka naar keuze een brouwerij 't IJ wit bier. Verder bieden wij als aperitief of als dessert een huisgemaakt Eggnog aan. Een 'punch' gemaakt van eigeel en eiwit, rum en whiskey, melk, slagroom, vanille en nootmuskaat.

Bij een breder gewenst assortiment zullen wij de basis aanvullen met een vegetarische Scottish Egg, Frittata, Gerookt Eitje en een Egg muffin. Bij meer eenvoud kunnen wij natuurlijk simpele broodjes ei o.i.d. aanbieden.

Chef's specials

de Shakshouka, Oeuf en Cocotte en de Okonomiyaki.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  50 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 8,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit, Krachtstroom
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  78016517

Onze crew

Wij zijn Tijn Walterbos, Philipp Broere, Jesse Peters en Floor te Velde. Allen met een passie voor een beleving met eten en wijn.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Hygiënecode HACCP

Video's

Promo van ons eerste project

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Stichting Hen & Co.
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck