Menu

Esta Loco

Esta Loco

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Foodtrucks voor bedrijven, evenementen of gewoon bij u thuis.... Voor ons is niets te gek! Van een kroket tot uitgebreid buffet...... Hollandse hap of aziatische snack het is allemaal mogelijk. Wij beschikken over meerdere mobiel keukens die voor kortere of langere periodes beschikbaar zijn. Wij spellen in op creatieve opdrachten en passen daar ons assortiment op aan.

Gerechten

Verse friet
Javaans surinaams
Indonesiche keuken
Mediteraans

Chef's specials

Verse frieten van een Zeelandse aardappel met huisgemaakte stoofvlees. Javaans Surinaams heerlijke bara gevuld met Surinaamse lekkernijen. Bakkie pleur (koffie) met een verse waffel er naast en een heerlijke vruchten topping. Al onze producten worden met zorg uitgekozen waar mogelijk biologisch ingekocht en altijd met een fair policy. Vers bereidt, vers ingekocht en met liefde geserveerd.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  500 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 5
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit, Krachtstroom
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  71300716

Onze crew

Onze crew bestaat uit het gezin en vaste medewerkers die gemotiveerd en service gericht zijn. Daarnaast beschikken wij over een netwerk van samenwerkende tijdelijke krachten.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Esta Loco
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck