Menu

Brandmeester food

Brandmeester food

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Lekker eten en drinken is onze passie!
Met onze mercedes-benz brandweerwagen uit 1971 rijden we het hele land door om te helpen van elke gelegenheid een groot feest te maken.

We maken heerlijke Quesadillas en Nacho's, hebben fantastische BBQ's gemaakt van 260 liter olievaten en toveren onze brandweerbus in een handomdraai om in een mobiele espressobar waaruit we de lekkerste en eerlijkste koffie's serveren.

Gerechten

Onze brandweerwagen is op elk evenement inzetbaar, zo maken we heerlijke Quesadillas met Mexicaanse kip, Pikant gehakt of pittig vegetarisch en Nacho's met Jalapeno, gesmolten kaas, guacamole en tomatensalsa.
Ook hebben we te gekke bbq's (Barrel grill) in ons assortiment waarmee we heerlijke hamburgers bakken, maar we kunnen uw gasten ook verwelkomen met heerlijke espresso of cappuccino begeleid door heerlijke huisgemaakte koeken.

*we werken samen met LiveBuild om echte eerlijke koffie te verkopen, en kopen onze groeten en vlees zo lokaal en duurzaam mogelijk in

Chef's specials

De Quesadillas zijn onze favoriet, deze zijn uiteraard gemaakt met verse groenten, pikant gemarineerd vlees en zo puur en romig als mogelijk .

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  200 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 3,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Gouda + 100 km
 • KvK nummer:
  64264602

Onze crew

Matthias is de eeuwig enthousiaste initiator, hij wordt in raad en daad bijgestaan door Ienje, Tamara en Inge.
Ze houden stuk voor stuk van lekker eten, vinden het de eerste prioriteit dat de gasten een Top feest hebben en staan volledig achter het concep: Vers, Puur en huisgemaakt.

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

1 beoordeling

 • "Smoking good !"

  10,0

  Heerlijke gerechten en super crew ! Echte aanrader.

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  23-07-2018 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Brandmeester food
10,0
Op basis van 1 beoordeling

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck