Menu

Ridge on Tour

Ridge on Tour

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Geboren vanuit een restaurant aan de Krommestraat 60 in Amersfoort. Hier staan wij bekend met onze gezellige en kwalitatief hoogstaande Wine & Dine formule.

Deze kwaliteit zetten wij door op een keuken met wielen. Menigeen heeft onze ‘Asian Beef Sandwich’ of de ‘Pulled Pork’ al mogen proeven. Sommige van u hebben daarnaast ook al mogen proeven op een huis- of tuinfeest welke wij graag verzorgen vanuit onze roestige Mercedes 508.

Wij zijn te huur, te boeken en te bestellen op iedere locatie binnen Nederland. Vraag via info@[link] meer informatie. Van barbecue tot verjaardag en van bedrijfsfeest tot bruiloft.

Gerechten

Van goed gevulde bun Pulled Porc, tot 5-gangen diner.
voor elke gelegenheid maken wij een passend culinair geheel

Chef's specials

no nonsens, echte smaken, overal inzetbaar van zeer groot evenement tot intiem diner.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  150 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 7,00
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  68898088

Onze crew

Jerry van de Burgwal is ook een vakbekwame kok met een ruime Horecaervaring. Jerry is al jaar en dag te vinden op de Krommestraat in Amersfoort met zijn Restaurant Sloop en daarnaast ook de welbekende Foodtruck die menig event reeds heeft bezocht.


Al van jongs af aan is Oscar in de keuken te vinden, hij zat op het aanrecht en genoot van alles wat er in de keuken gebeurde. Op vijftienjarige leeftijd begon Oscar als leerling-kok in Lage Vuursche. Die keuken was de start voor een lange carrière.

In die 25 jaar tijd heeft Oscar veel verschillende keukens gezien en is hij ook regelmatig als demo-chef actief geweest in diverse bedrijven en vakbeurzen. Vanuit deze ervaring heeft Oscar een zeer ruime ervaring aan technieken en vakkennis opgedaan.

PASSIE, KOOKFANATEN EN NET DAT STAPJE MEER WILLEN

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Ridge on Tour
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck