Menu

De FunFoodTruck

De FunFoodTruck

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Ben je op zoek naar een toffe, orginele foodtruck, maar dan net anders? Dan moet je onze opblaasbare FunFoodTruck hebben.

Onze Hotdog FunFoodTruck is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, festivals en andere festiviteiten en kan naast heerlijke hotdogs ook de lekkerste broodjes bal verzorgen.

Zoek je voor een mooi event echt iets voor de kinderen, dan moet je echt gaan voor onze knalroze suikerpin FunFoodTruck.

Sinds kort is onze originele poffertjesfoodtruck ook beschikbaar. Compleet in onze huisstijl, maar dan met de lekkerste poffertjes!

En inmiddels is onze 4de foodtruck, de "ijsjes" funfoodtruck in de maak en binnenkort beschikbaar.

De FunFoodTruck is ontstaan vanuit ons springkussen verhuur bedrijf waar we naast de verhuur van funfood machines steeds meer vraag kregen naar concepten met bediening.
Met de toffe opblaasbare foodtrucks hebben we het concept uniek, onderscheidend en opvallend gemaakt

Gerechten

Vanuit onze Hotdog FunFoodTruck:
De heerlijkste hotdogs, gereserveerd op een vers hotdogbroodje met keuze uit diverse sausen zoals mosterd, ketchup en mayonaise. De lekkerste toppings bestaande uit augurkjes en gebakken uitjes maken het helemaal af.

Als aanvulling is het mogelijk om ook broodjes bal toe te voegen aan je arrangement. Een lekker broodje bal pinda of met een andere saus naar keuze. Uiteraard ook mogelijk met gebakken uitjes en augurkjes.

Ook kunnen we als aanvulling heerlijke soepen serveren.

Vanuit onze Suikerspin FunFoodTruck serveren we standaard roze suikerspinnen, maar alle kleuren zijn bespreekbaar. Het arrangement is uit te breiden met zoete en/of zoute popcorn.

Details

  • Max. capaciteit per uur:
    100 servings
  • Gem. prijs per persoon:
    € 6
  • Benodigde faciliteiten op locatie:
    Water, Elektriciteit, Krachtstroom
  • Bedieningsregio:
    Heel Nederland
  • KvK nummer:
    80240054

Certificaten

  • Sociale Hygiëne
  • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
De FunFoodTruck
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck