Menu

TasteFools

TasteFools

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Het is geel, het kan rijden en er worden de heerlijkste gerechten in bereid… Dat kan niets anders zijn dan de foodtruck van TasteFools. Nee, eigenaren Teun Aalders en Siem Langedijk houden je echt niet voor de gek als zij zeggen dat ze met een wel heel bijzondere foodtruck naar jouw feest, bruiloft, festival of evenement komen.

De foodtruck van TasteFools is namelijk zijn tijd ver vooruit. Wat hierin gemaakt wordt, kan gerust een gastronomische beleving worden genoemd. De enthousiaste koks Teun en Siem vinden dat hun cateringbedrijf en hun foodtruck synoniem moet zijn voor smaakvol, verantwoord en duurzaam ondernemen.

Traditioneel meets modern
Tot de signature dishes van TasteFools behoren heerlijke broodjes bal, die op ambachtelijke wijze bereid worden naar recept van grootmoeder. Door hier moderne kooktechnieken aan toe te voegen hebben wij een uniek broodje bal ontwikkeld

Wij bieden:
-Broodje klassieke rundergehaktbal met uitjes en satésaus of mosterd
-Broodje lamsgehaktbal met Oosterse specerijen en romige knoflooksaus
-Broodje vega bal met uitgebakken uitjes en kruidenmayonaise
-Borrelballetjes; divers aanbod van heerlijke kleine balletjes voor bij de borrel

Je snapt dat de mensen hiervoor in de rij staan!

Teun en Siem zijn een ster in het bereiden van traditionele wereldgerechten, maar geven dit graag hun eigen touch mee. Moderne kooktechnieken en een unieke smaaksensatie spelen een grote rol bij TasteFools.

Zodra de knalgele bus de hoek om komt rijden, weet je al dat het feest is. TasteFools zorgt ervoor dat de aankleding van de foodtruck helemaal past bij de sfeer op jouw feest of festival. TasteFools is een ware gangmaker nog voordat het eten op tafel staat

Gerechten

De TasteFools bereiden traditionele wereldgerechten, maar geven dit graag hun eigen touch mee door verschillende wereld keukens met elkaar te combineren. Moderne kooktechnieken en een unieke smaaksensatie spelen een grote rol bij TasteFools biedt catering op maat voor elk soort evenement.

Chef's specials

-Broodje klassieke rundergehaktbal met uitjes en satésaus of mosterd
-Broodje lamsgehaktbal met Oosterse specerijen en romige knoflooksaus
-Broodje vega bal met uitgebakken uitjes en kruidenmayonaise
-Borrelballetjes; divers aanbod van heerlijke kleine balletjes voor bij de borrel

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  250 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 5
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  62812254

Onze crew

TasteFools is opgericht door Teun Aalders en Siem Langedijk. Na jarenlange ervaring in de horeca besloten wij in 2012 onze krachten te bundelen en ons eigen cateringbedrijf te starten met als grote trots onze knalgele foodtruck. Wij komen naar elk evenement met heerlijke gerechten en swingende muziek om elke gelegenheid tot een groot feest te maken!

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Hygiënecode HACCP

Beoordelingen

1 beoordeling

 • "Super goede catering"

  10,0

  Al meerdere keren hebben de Tastefools gecaterd op evenementen die ik georganiseerd heb, en altijd was het top geregeld. Heerlijk eten, flexibel in de mogelijkheden en een goede prijs!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  08-12-2017 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
TasteFools
10,0
Op basis van 1 beoordeling

Vestigingsadres

Beschikbaarheid

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

Deel deze foodtruck