Menu

De Theetantes

De Theetantes

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Met onze knusse roze caravan rollen we door heel Nederland om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van onze heerlijke zoete lekkernijen!

Vanuit de caravan verkopen wij allerlei zoete lekkernijen geserveerd met een heerlijk kopje koffie, thee en een hoop gezelligheid!

ZOETE LEKKERNIJEN

Zoete lekkernijen is natuurlijk een breed begrip. Maar wij maken dan ook van alles! Denk aan: cheesecake, witte choocoladetaart, monchoutaart, Oreo taart, chocoladetaart, brownies, cupcakes in allerlei vormen en maten, cookie dough, vers gemaakte koekjes en ga zo maar door! Wij passen de lekkernijen aan naar jullie wens. Is het een feestje waar veel kinderen worden verwacht? Zorgen we voor lekker veel cupcakes in allerlei leuke kleuren. Worden er gasten verwacht met een glutenallergie of gasten die vegan eten? Dit is voor ons ook geen enkel probleem.

INHUREN

Wij maken van ieder feestje een gezellige boel! De caravan alleen al straalt heel veel gezelligheid en knusheid uit. En wacht maar tot ze al het lekkers zien, dan is die glimlach niet meer te verbergen!

Ook op bruiloften zijn De Theetantes een welkome aanvulling! Wij zorgen voor de mooiste bruidscupcakes, of zelfs bruidstaarten. Maar wij kunnen bijvoorbeeld ook een gehele sweet table voorbereiden, helemaal in de stijl van jullie bruiloft. Of wat dacht je van een taartenbuffet? Met een hele ruime keuze voor de bruiloftsgasten?

Maar wij komen op bedrijfsfeesten, openingen, jubilea, verjaardagsfeesten, dorpsfeesten en ga maar door!

Gerechten

- Koffie (natuurlijk ook cappuccino, koffie verkeerd, latte machiato)
- Thee (verse muntthee, gemberthee, chai latte, en diversiteit aan andere theesmaken)
_ Witte chocoladetaart
- Cheesecake
- Monchoutaart met kersen
- Oreo taart
- Brownies
- Cupcakes

Chef's specials

Onze specialiteit is toch wel de witte chocoladetaart.. het is een heerlijke cheesecake die niet gebakken wordt in de oven. Maar o zo lekker!

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  300 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 5
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  61329916

Onze crew

Onze crew bestaat uit 2 zussen! Dus eigenlijk zijn we geen theetantes maar theezusjes. Allebei jong en enthousiast, gek op zoet, thee en gezelligheid!

Certificaten

 • Sociale Hygiëne
 • Hygiënecode HACCP

Video's

Een impressie van de Theetantes

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
De Theetantes
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck