Menu

Cocktail Eye Catcher

Cocktail Eye Catcher

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Cocktail Eyecatchers voor ieder gewenst evenement of festival

Op unieke wijzen serveren wij onze cocktails. Hiervoor hebben we een aantal speciaal uitgevoerde items en voertuigen in ons bezit die fungeren als ware publiekstrekker.
Zij geven een extra boost aan de beleving die u op uw evenement wilt uitdragen. Onze unieke bars zijn daarmee een verlenging van onze cocktails en een ware sensatie op uw evenement.

Cocktailverkoop waar het niet alleen om de cocktails en de kwaliteit hiervan gaat maar ook om de beleving / aantrekkingskracht naar de bezoekers van uw festival/ evenement

Wij serveren cocktails op festivals en evenementen in een speciaal jasje met extra beleving wat zeker toegevoegde waarde kan bieden op uw festival. Uiteraard hebben onze cocktails een maximaal alcoholpercentage van 15% ivm de wetgeving.

Uiteraard zijn wij geïnteresseerd om een voorstel te mogen doen m.b.t. de invulling van Cocktails en de beleving van het presenteren hiervan op uw evenement.

Aangezien bij ons de persoonlijke betrokkenheid en adviezen hoog in het vaandel staan zou ik bij voorkeur een afspraak met u in willen plannen om persoonlijk met elkaar de mogelijkheden door te spreken.
Gevarieerd cocktailaanbod voor elk evenement
Uit ervaring hebben we een gevarieerd cocktailaanbod voor evenementen samengesteld, bestaande uit 5 tot 8 alcoholhoudende en 2 tot 3 alcoholvrije cocktails. Belangrijk om te weten is dat wij uitsluitend met verse dranken werken en dus niet met een prémix..
Onze cocktails dragen bij aan een hogere totaalomzet omdat de meeste cocktaildrinkers bestaan uit een kapitaalkrachtiger publiek, variërend in de leeftijd van 25 tot 40 jaar.
Tenderone Events richt zich tot de evenementen- en festivalmarkt in Nederland, België en Duitsland Bekijk in de bijlagen de mogelijkheden om de geschikte eyecatcher te selecteren voor uw evenement!
[link]

Gerechten

Cocktails

Chef's specials

Gepersonaliseerde cocktails
Desgewenst kunnen we onze cocktails thematisch aanpassen om zo nog beter aan te sluiten bij het thema van uw evenement. TenderOne Events speelt daarmee in op de steeds hogere verwachting die uw bezoekers stellen aan uw evenement.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  500 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 5
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  66513243

Video's

Cocktail Eye Catchers

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Cocktail Eye Catcher
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck