Menu

T Biosapkarretje

T Biosapkarretje

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Wij zijn Kim en Laurens en helemaal in to FOOD en JUICES. Eten zoals de natuur dat ooit bedoeld heeft, maar dan op een briljante wijze. Onze foodtruck heet ’T Bio’sap’ Karretje en mensen kunnen bij ons terecht voor gezond, maar lekker eten en drinken. Want ons motto is EAT WELL – FEEL WELL.

Een Foodtruck met een gedachte!

Wij kunnen komen met 'T karretje of 'T barretje. 'T barretje tillen we zo naar binnen en de trap op. Een echte eyecatcher op een indoor feestje op kantoor of een andere mooie locatie. Gun je personeel een ontbijtje tijdens de vergadering, een lunch die ze energie geeft of een food arrangement tijdens een borrel. Verzorg de beleving die mensen samenbrengt.

Lees meer over ons aanbod op [link] of op onze Facebookpagina “tbiosapkarretje”.

Gerechten

Alle groenten, fruit, gedroogd fruit en noten zijn biologisch, ons meel is van biologischspelt of haver en wij gebruiken alleen natuurlijke suikers. Zonder koemelk en eieren is eerder regel dan uitzondering. Maar dit betekend niet dat wij wortels en bleekselderij serveren, integendeel!
Wij hebben smoothies, slowjuices en sappen. Yoghurt met granola, bessen en banaan, pannenkoeken, eimuffins en smoothies-bowls zijn heerlijk als ontbijt of lunch. Warme panini’s het Geitje, Italia of een vegan variant met avocado, maaltijdsoepen en hartige taarten. We hebben nacho’s met guacamole, wraps en mini pizza’s. Kinderen zijn bij ons meer dan welkom en daarom hebben wij voor de kids een eigen kaart. Panini monkey, appelpie en biologische suikervrije fruitijsjes staan daar geregeld op.
In sweet zonder suiker pronken we met een proeverij van snickers, brownies, bananencake en RAW-taarten. Alles is in overleg aan te passen, wij zoeken een variant die perfect binnen de natuur past!

Chef's specials

Onze specialiteit is dat wij creatief zijn en luisteren naar de wensen van de klant! Een gezonde variant op alles wat te bedenken is, wij zijn uitgedaagd. Ook met workshops, uitleg en presentaties over voeding en lifestyle.

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  200 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 3,00
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  68196075

Onze crew

Wij zijn Kim en Laurens en helemaal in to FOOD en JUICES. Eten zoals de natuur dat ooit bedoeld heeft, maar dan op een briljante wijze. Dit is thuis al gewoonte, maar wij willen dit uitbreiden. Gezond, lekker en voldoende op events.

Certificaten

 • Hygiënecode HACCP

Video's

Events

Beoordelingen

4 beoordelingen

 • "Zomerfeest kinderdagverblijf Miep & Liess"

  10,0

  Een gezellige sfeer creëeren en ervaren met de foodtruck - het biosap karretje was een topper!!!
  De kinderen en ouders verwennen met een lekker hapje (hartig en suikervrij zoet) uit het biosap - karretje was heerlijk !!!
  Een gezond verfrissende drank : smoothie, de verleiding en de groene gezondheid paste in de biologische visie van het kinderdagverblijf ...
  Kortom we hebben met z'n allen genoten van het rijkelijke aanbod ...
  Dank je wel ... voor de fijne, persoonlijk
  ingevulde uitstraling van je biosap - karretje

  Lut Hegge
  Verantwoordelijke kinderdagverblijf Miep &
  Lies - Hamont/België

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  04-09-2017 |

 • "Leuke mensen en heerlijk eten! "

  10,0

  Top foodtruck met super leuke staf

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  06-08-2017 |

 • "Genieten!!!"

  10,0

  Gaaf concept, lieve mensen en vooral super lekker!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  04-08-2017 |

 • "Super foodtruck "

  10,0

  Als je voor het biosapkarretje staat dan krijg je zin om al het gezonde lekkers te proeven! Omdat ik Kim en Laurens ken weet ik dat ze al het eten en drinken met heel veel liefde en creativiteit maken. Dat is ook terug te zien in de kar! Ik zou zeggen dat je het biosapkarretje niet wilt missen op een festival, markt of feest!

  Service
  Kwaliteit
  Foodtruck concept

  04-08-2017 |

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
T Biosapkarretje
10,0
Op basis van 4 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck