Menu

Poke Bowl Op Wielen

Poke Bowl Op Wielen

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Poké Bowls zijn dé trend van tegenwoordig. En dat is ook niet zo heel gek. Dit gerecht wat oorspronkelijk uit Hawaii komt, zorgt namelijk voor een lekkere, goed gevulde maar nog belangrijker onwijs gezonde maaltijd! Wij zorgen bij jou op locatie voor deze ontzettende lekkere en feestelijke maaltijden.

Gerechten

Wij maken verse poké bowls op locatie. Hiervoor gebruiken wij een basis van sushirijst waarna wij onze groentes, fruit, vis en vlees toevoegen tot een kleurrijke maaltijd. Ons concept draait op dagverse producten. Elke ochtend struinen wij de groenten- en visboer en slagerijen af voor de beste kwaliteit en dat ga je proeven!

Chef's specials

Wij hebben ons gespecialiseerd in poké bowls en dat is wat wij doen: dag & nacht. Daarom durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de lekkerste en meest verse poké bowls verzorgen die jouw feestje helemaal compleet maken!

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  250 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 6
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Barendrecht + 100 km
 • KvK nummer:
  78300339

Onze crew

Wij komen met de poké-specialisten naar jouw locatie!

Video's

Poke Bowl Barendrecht

Beoordelingen

0 beoordelingen

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Poke Bowl Op Wielen
Op basis van 0 beoordelingen

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck