Menu

Bung Bung Badi (IndoFood)

Bung Bung Badi (IndoFood)

Vul hier uw gegevens zo volledig mogelijk in zodat de foodtrucker uw aanvraag zo goed mogelijk kan verwerken. De foodtrucker zal z.s.m. persoonlijk contact met u opnemen.

Zijn er meerdere foodtrucks aanwezig op uw evenement?

Welke voorzieningen zijn aanwezig op de locatie?

Bung Bung Badi - met als rode draad de Indische keuken. Mijn Indische roots brachten mij ertoe mij te verdiepen in de IndoFood. Door het komen te vervallen van bijna de gehele 1e generatie Indo's wilde ik eigenlijk de traditie in de indische keuken voortzetten door oude Indische recepten te vertalen naar het heden. Maar zonder de onmisbare smaak, geur en fantasie te verliezen. Medio 2020 zal Bung Bung Badi een complete metamorfose ondergaan en wordt er hard gewerkt aan een nog stoerdere en catchy uitstraling!

Gerechten

Een greep uit de oneindige indische keuken, waarvan wij slechts een deel serveren. Uiteraard kan er ook gekozen worden voor een uitgebreid buffet (bedrijfs- en privefeesten).
Sate Badi van kippedij, varkensnek, kambing of vega geserveerd in puntzak met gebakken uitjes, lontong, vers gebakken kroepoek en homemade saus, Gado Gado met o.a. mango, Rendangburger met kokosmayonaise en seroendeng, Turkse Lavas met pulled ajam pedis en atjar of gewoon een stukje homemade spekkoek.....

Chef's specials

de Sate Badi.....gemarineerde sate van de barbeque, strak afgelakt met echte Indonesische Ketjap...! Meer hoeft het niet te zijn en inmiddels al wereldberoemd in Midden-Nederland!!

Details

 • Max. capaciteit per uur:
  120 servings
 • Gem. prijs per persoon:
  € 7,50
 • Benodigde faciliteiten op locatie:
  Water, Elektriciteit
 • Bedieningsregio:
  Heel Nederland
 • KvK nummer:
  69038694

Onze crew

Als basiscrew: Peter en Katja...met vele oproepkrachten naar gelang grootte evenement en stand tot max. 12 personen

Beoordelingen

1 beoordeling

Heeft u hier gegeten?
Schrijf een beoordeling
Bung Bung Badi (IndoFood)
8,0
Op basis van 1 beoordeling

Vestigingsadres

Deel deze foodtruck